fredag 1. januar 2021

Reste kort i ny form

 Oh my! Har noen fått med dere den kule utfordringen til Nordsalten Hobbyklubb hvor du skal finne ditt første kortet du lagde på bloggen og bli inspirert av dette.. Gikk da i gjennom bloggen min og fant det første innlegget : http://papirhjorne.blogspot.com/2017/02/restekort-i-sommerstil.html 


Jeg tror jeg alltid har hatt interesse for reste kort / layout har iallefall forandret seg siden 2017. 
Så når jeg så dette kortet tenkte jeg : 
- Rester 
- Noe form for gratulerer 
- blomster 

Og resultatet ble..... : Dette nydelige kortet tenkte ble det til, funnet forskjellige rester i store og små former & lagt det litt på samme måte som på det forrige kortet, la til Gratulerer med dagen stempel i stede for die cuts og fant blomster fra utklippsark, på den måten føler jeg løste oppgaven. 
Ser også at jeg snudde kortet. 
Håper dere ble inspirert! :) 

Godt nyttår i 2021! 

Utfordringer jeg er med på : 

4 kommentarer:

 1. Nydelig kort, og en herlig tolkning av det første. Det første kortet er også superfint, og det er nesten så man ser at det er fra den perioden uten og vite det, med sine rufsete kanter og woc blomster. Jeg blir litt sjalu jeg på dere som klarer og pynte så fint med blomster, både med blomster som ser ut som blomster, og som det nye her med bilder av blomster. Tusen takk for flott inspirasjon.
  Tusen takk for at du scrapper med oss i Nordsalten Hobbyklubb :-)

  SvarSlett
 2. Tusen takk for at du synes jeg er flink til å pynte med blomster! <3
  Ja det var vel en periode WOC herjet i scrappemiljøet er ikke så mye snakk om de lengre dessverre, nå har liksom heartfelt tatt helt over for de.

  SvarSlett
 3. Skjønt babykort og herlig motiv:) takk for at du deltar hos NSHK. DT Ingunn

  SvarSlett