søndag 14. mai 2017

Bruk ting der de ikke "tilhører"

Nå har jeg sittet og pyntet blokker til forskjellige anledninger, handleliste, huskeliste, budsjett, bryllupsplanlegger og to do liste, ser på blokkene og det er enkelte ting jeg har brukt på blokkene som ikke "tilhører" den typen, eksempel sånn at dere skal forstå... Jeg har brukt noen blå hjerter som jeg viste dere i det forrige innlegget som er typisk babygutt preg som jeg tenker at det skal brukes til baby ting, men det passet perfekt i det siste prosjektet mitt med en fantastisk fin blå farge.
Videre har jeg laget store tegneblokker hvor jeg har brukt små ord fra papirdesign og er i fargetoner fra hvit til mørkerosa og fra hvit til mørkeblå og igjen føler jeg at de er typisk baby farger, men av en eller annen grunn så passer de like fint på disse blokkene med slag ord om at man er kjempe flink og er virkelig gode slag ord til noen som trenger ett lite slag ord av og til..

Det finnes sikkert flere alternativer til ting man bruker andre steder enn hva designeren egentlig hadde tanken for produktet.
Project life kort blir brukt på kort eller LO i stede for i Project life lommer er en av dem jeg kommer på i løpende stund.

Kommer du på noe du har brukt til noe annet enn det du tror det var ment for, kommenter det gjerne hos meg, morsomt å se ting fra andre vinkler.

Håper alle har hatt en fantastisk helg og er klar for ny start på uka med mer kreativ tankegang og nye projekteter å ta tak i..

Kommenter også gjerne om du vil at jeg skal prøve meg på en youtube film her på bloggen, med hvordan scrapperommet mitt ser ut, da må jeg bare få rydda først for nå ser det ikke ut etter at jeg har vært på treff, ting tar tid... Jeg vet, men nå skal det bli orden på dette rommet... sikkert sakt det 1000 ganger til samboeren min, men nå er jeg dønn serriøst.
Nye sorteringsmetoder også er på vei inn i hus om de ikke har kommet inn når jeg putter ut dette på bloggen..

Men husk folkens, kommenter om du har brukt noe annet enn det du tror var meningen med produktet og legg også inn en melding om du vil at jeg skal prøve meg på en film..

Jeanette

2 kommentarer:

 1. Fine blokker :-)
  Jeg er vel motsatt av deg og kan bruke alt hele tiden, det beste jeg vet er å lete etter scrapperelaterte saker i butikker en annen ikke tenker på scrapping :-)

  Elsker å gå i interiørbutikker og handler endel ting der, grønne kunstige planter som har litt morsomme blader feks.
  Blomsterbutikker med dekorasjonsmomenter, ståltråd :-)
  Biltema og morobutikker like så :-)
  Ta på scrappebriller når du går rundt i butikker så skal du se at du finner mye morsomt.

  SvarSlett
 2. Får prøve dette :)
  Jeg er litt kresen ennå, på min stil så tar ikke hva som helst. :)

  SvarSlett