fredag 30. juni 2017

Sommerkort med bretteteknikk.


I kveld har jeg sittet og laget ett kort til scrappelyst sin utfordring, bortsett fra at jeg så ikke tidspunktet det skulle leveres inn, hos scrappelyst er det klokka 20.00 ikke 23.55 som hos alle andre som har utfordring til den siste dagen i måneden, men uansett om jeg ble med i utfordringen eller ei vil jeg bare vise dere hvem personen jeg har "liftet" for utfordringen var nemlig å finne ett produkt på siden du ble inspirert av da fant jeg ett nydelig blått kort med planker og det synes jeg var kjempe fint og ville lifte til denne konkurransen i tillegg viste jeg at jeg hadde noe planke ark i akkurat samme farge, har også rosa... Men følte bare ikke at det passet til hva jeg hadde i tankene.

Så på scrappelyst sine sider at personen hadde satt på vannmerke så da får jeg heller legge ved link så kan dere ta dere en tur inn og se.Produktene jeg har brukt er tatt fra studiolight, papirdesign, Wild orchied Craft, panduro og noen flere produsenter.
Håper dere ble inspirert av produktet og vil prøve dere på ett nydelig sommerkort, legg gjerne igjen link i kommentarfeltet så jeg kan se resultatet fra deres lifting.

Jeanette

Utfordringer jeg er med i :

2 kommentarer:

 1. Jeg eeeeeelsker dette kortet her... Alt er bare helt perfekt, ned til minste detalj. Og det er herved lagret på pintrest så jeg kan gå inn og en dag og la meg inspirere til og lage noe lignende..
  Tusen takk for at du scrapper med oss i kaBoks :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Utrolig kult at du ser på kortet mitt som en fin inspirasjon. Jeg ble også inspirert til å lage det som du ser i teksten.
   Det er utrolig gøy å bli inspirert av hverandre :)

   Slett