lørdag 15. april 2017

En av mange konfirmanter

Nå har tiden inne for konfirmasjonskort produksjon og så klart jeg har ett og komme med... Eller skal jeg prøve å komme med flere enn bare ett i år i alle fall har jeg begynt nå med dette nydelige enkle konfirmasjonskortet
Fant bilde på pinterest, synes det var kjempe nydelig med litt dies og puncher så ble bilde komplett med ark fra den nye serien til Maja design..
Dere ser også de skoene og vesken som ser ut som noe Gucci eller hva det nå enn er for ett merke, fant den på ali Express, tok en stund før den kom, men den kom til slutt synes de kanskje var litt små, håpet på at de var på størrelse med vanlig bilder for å kunne bruke de som ett hoved element på kortet, men så heldig var jeg ikke..

Håper det er ett fint kort å ta videre som inspirasjon, tenkte å begynne lett før jeg kanskje begynner noe mer avansert med brett teknikker og det ene med det andre..
Holder på med ett konfirmasjonskort nå som skal være ferdig snart og har begynt smått med noen bord kort som også skal være ferdig til Mai, så scrappetreff her kommer jeg!!Utfordringer jeg er med i :


1 kommentar:

  1. Vårlig og flott kort til konfirmanten og takk for at du scrapper med oss hos Papirplaneten, DT Bente:)

    SvarSlett