lørdag 15. april 2017

Lite loppis!


I dag har det vært loppis i sommerbyen stavern, var en del som møtte opp og ting ble solgt.. Men ikke alt da så da tar vi en liten loppis runde her på bloggen, har også lagt ut bilder på facebook sin kjøp og salg av scappesaker side med priser.

Så her kommer de.. Er ingen dies for de liker jeg å holde på selv..

                      

Første bilde du ser er bokstaver i diverse størrelser og matrialer. Andre bilde er mosegummi former i forskjellige fasonger og bokstaver også disse er da forskjellige farger på.
Tredje bilde er en pakke med Christmas Tidings Christmas ornaments og diverse figurer fra jolees by you. Siste bilde er diverse flate blomster i forskjellige strørrelser og fasonger.

Neste bildene er klistemerker i forskjellige former og fasonger, det er reste ark av glitter bokstaver, reise klistremerker, simple storys klistremerker og klistremerker fra søstre grene som var ett bomkjøp. Noen er det tatt av men ting selges ikke for gull og grønne skoger her.

Her er det forskjellige Wood veners, 3D bilder, ark blogger som er godt brukt og lite brukt.
og til slutt stempler i forskjellige former.

 Helt til slutt har jeg forskjellige dyr i havet i forskjellige farger, passer perfekt om du holder på med mix media, alt kan fikses med litt gesso sier folk..
Men de vil jeg pressisere for dere at det er 5 kr stk, men "påsketilbud" med 10 for 40 kr  (får 2 gratis)

Håper noe faller i smak, ser du ikke prisene på bildene kan du sende mail til meg på : Jeanette_26-9@hotmail.com, husk å sette som emne lite loppis for pris eller om du ønsker å kjøpe noe, minner igjen på at bilder og priser ligger inne på kjøp og salg av scrappesaker på facebook.

JeanetteIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar